VÄLKOMMEN

Välkommna till min nygamla hemsida.  Jag som håller i sidan heter Joachim Fransson är 48 år Är utbildad inom kök och Restaurang och gillar matlagning och fotografering. Sidan ni nu är inne på innehåller  tankar bilder recept och en och annan recention på mat. Önskar du gästrecentera är det bara att skicka ett mail (glöm ej bild). Har ni något skoj recept som ni önskar delge kan ni också skicka ett mail.


 

 Jag rekommenderar Din Studio

 

joachimfransson@gmail.com

Bärsky

Hallon, blåbär, jordgubbar, hallon, vinbär eller vad man nu har

1 gul lök

olivolja

1 förp Knorr Fond du chef

Vatten

1 stänk tabasco

någon droppe balsamico hallon

Fräs lök i olja och låt bären ligga med en stund innan vattnet och fonden hälls i.

Låt det koka ihop 

smaksätt med balsamico hallon  o tabasco