MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Packad och Glad

2017-05-04

Väskan packad, bilen tvättad, färdgodiset inköpt, Jocke nöjd. Ja allt är nu klart för att tidigt i morgon åka till Nynäshamn för vidare färd mot Gotland.

Trots att det inte är Tyskland och inköp av en massa gott i fast och flytande form känns det endå rätt okej att komma bort. Det har varit rätt turbulent ett tag och behöver lite nya krafter inför det som senare komma ska.

Tyskland har vi inte helt glömt bort i år. Kanske blir det en snabbis i höst. Eller så tar jag med mig resekamraten till Helsingfors eller Tallin. Ja den som lever får se.

Middagen idag fick Spicy Hot laga och det blev en stärkande promenad runt industrilandskapet. Man kan bara bli glad när man går där med strömmens forsande vatten som bakrund.

Några dagars arbete på specialen är tillenda. Trappstädning och en o annan lägenhet. Det är lite enformigt, men inte så där värst röligt arbete, inget man blir smal av har jag märkt. Skulle värkligen behöva banta ner mig några kilo så jag med gott samvete kan ligga med nyopererad fot i högläge i soffan o mumsa snax med tv,ns dagsåpor i bakrunden. Eller så tar vi ett bastant tag om magfläsket efteråt då jag kan både gå o cyckla utan att tån säger ifrån. Kanske det blir en helt ny värld som öppnar sig.

Appropå det där med att gå ner i vikt läste jag i aftonbladdret ocm min husgud Gw persson som gått ner hela 22 kilo på kort tid. Metoden är hemlig. Tänk att vara en fluga på hans köksvägg och kolla in alla hemligheter. Eller kanske inte föresten. För tänk om en av hans hobbysar är att raffsa till små flugstjärtar med hagelbrakarn. Vore nog inget vidare, vakna upp i vanlig storlek med ett rejält sår i baken och kompisarna som undrar vad har du gjort. Ja du vet jag var hos GW i helgen o han var inte riktigt på humör.

Nu är det mycket prat o absolut ingen verkstad, o appropå verkstad har jag ennu inte lämnat in min cyckel. Har tänkt sagt o skrivit men det har inte blivit av. Jaja, det tar vi sen.

Nu så tar jag några dagars paus. Ta hand om varandra så länge.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)