MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

SkärOnsdag

2017-05-03

Nä det är inte denna Onsdag som rubriken syftar på. Denna soliga dag har varit hel fri från skärningar.

Rubriken menar alltså en annan Onsdag kontrar ni pigga läsare. Helt rätt nämligen Onsdagen den 31 Maj. Dååååå ska min krokiga tå smaka skalpell. Om inget annat inträffar, måste ju fortfarande söka jobb enligt Arbetsförmedlingen. Det finns ett o annat jobb som jag sökt som jag skulle offra o glatt skjuta på operationen. Ingen av dom har ringt och bokat tid för interjuv en så vi får se.

Inte helt glatt att vara nyduschad i Motala redan kl 9.30. Ingen mening med att åka redan dagen innan för jag får ändå inte äta något. Har slängt ut önskan om transport och kollat tågtider, det ser ut som om tåget är snabbare. Det ordnar sig har flera dagar på mig att fixa.

Ja som sagt det är en senare fråga. I morgon är det jobb och på Fredag bär det av till Gotland. Men va faen, inte Tyskland o bunkra i år? Nä det ser inte ut så. Men håller på o klurar ut en marig plan att få med mig resekamraten på något skoj . Jag följer liksom med honom på hans utflykt. Nu kan han omöjligt säga nej att följa med på min. Eller?

Gotlandsväskan är nästan packad kylväskan får följa med och lite annat extra, behöver ju inte direkt vara orolig att lastutrymme saknas för allt man köper på resan så bäst att vara förberedd.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)