MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När orken inte räckte till

2017-05-01

En trivsam trött och trevlig om en snabb helg är slut

Jobb på Fredagen och så bestämde jag mig till slut för att kolla på Mimikry, trots att jag var trött o seg. En helt okej konsert. Första gången på länge som jag drack alkoholfritt på konsert. Förbandet ovnätat underhållande och så Mimikry förstås. Första gången jag såg dom och vem vet, det kanske inte blir det sista. fattigt med låtar från förr tyvärr, men den nya skivan är rätt okej den också.

Det är rätt okej med konserter och det kändes lite i själen fortfarande att jag missade både Sabaton och KSMB som varit i stan. 

Hemresan vimsade jag bort och det tog lite länge då jag körde runt stan istället för igenom. Tröttheten var besvärande och skyltdjävlarna liksom bara var borta i dimman hela tiden.

Lördagens aktivitet startade inte fören kl 16 och det var skönt att få sova lite extra. Provningen på Black Lion med Norrköpings Bryggeri var som vanligt trevlig. Vi var 4 tappra plus Håkan som gick igenom sortimentet och lite till. En lite påstressad provning men värkade som Håkan skulle till annan plats senare. Gös och lite mera öl avrundade kvällen som blev dyr men trevlig.

Söndag var jag rikigt trött men det blev en trivsam kväll hos bästa vännen med mat o dryck. Fick även lite kläder tvättade. Blev osams med lilla datorn som krånglade när jag skulle försöka lägga in Norton. Nu ligger han o skäms i sitt hörn och förhoppningsvis är den gladare vid annat tillfälle.

Idag tänkte jag mig först gå ner på stan för att kolla på bilar, men bestämde mig för att ta det lugnt o ha en hemmadag, det fina vädret till trots. Men det har varit rätt mycket endå denna helg, späckat med allt möjligt så en lugn dag va det jag unnade mig. 

Nu så stundar middag, tror det blir pasta o köttsås. Ett bad och så ska jag göra min aktivitetsrapport, möjligen en film. Tisdag Onsdag Torsdag blir det jobb och på Fredag åker vi till Gotland. Väskan är uppe från källaren så nu är det bara att stoppa den full med bra o ha kläder. Vädret lite osäkert, men vi behöver ju inte tänka riktigt lika mycket på packningen nu när vi reser inom Sverige. Bara att ta med sig lite extra ifall att.

När jag väl vågade mig fram för att hälsa var det bara Heawy som var vaken

Gös på Black Lion. Nästan lika bra som den Patrik i sina bästa stunder kunde fixa till på Broadway

 

Då jag inte orkade pallra mig iväg i år får det bli en bild från kortegen från ett annat år istället.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)