MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hos tådoktorn

2017-04-25

Ja så bar det av till Motala för att besöka en fotspecialist. Diagnosen är ju sedan tidigare Hallux Valgus som innebär att stortån är snedställd och liksom trycker mot småtårna. Det ser liksom ut som en klump med tår som min resekamrat sa.

Läkaren hummade o grymtade som läkare gör och det tog en stund att få fram något ur honom. Men till slut så beslöt han sig iallafall för att det inte såg vidare värst ut och att en operation nog är det bästa alternativet.

Var  lite beredd på det beslutet då jag googlat lite och insett att det är ett av alternativen. Inom 2 månader ska det ske och frågorna hopar sig. Nu ska jag skriva till Arbetsförmedlingen o kanske få lite besked hur jag nu ska göra när jag söker jobb, för troligen måste jag fortsätta med det.

Lunch intogs på sjukhuset i Motala. Lite mera att välja på en i Örebro. Men smakade lite klent. När jag kollade på mobilen hade jag 2 missade samtal från företag jag sökt jobb på, det kändes förstås skoj men också lite jobbigt. Överlag känns det lite kämpigt med allt som händer, det är upp o ner i en hissnande fart. Allt möjligt läggs i en stor gryta och blandas för att sedan slängas övr en. Ibland bara innehållet men imellanåt får man även grytan i skallen, så känns det just nu.

På vägen hem stannade vi till på cloetta för inköp av lite godis.

Efter en rätt torftig middag som lagades helt utan inspiration (och inte va den god häller) blev det tv.

GW,S Mord. Leif sitter o smågrymtar i ett arkiv och ger sin syn på mord som mer eller mindre är olösta. Detta avsnitt är det obducentmordet. Både spännande och trist på samma gång.

Jureskog, undrar ur han orkar. I världens bästa burgare åker han runt i USA och tävlar att göra burgare med dom hamburgarcherifferna i varje stad, detta avsnitt var han i vegas och vann igen (fjärde gången) Han är en usel vinnare och allt känns överdrivet och uppgjort. Har ju smakat hans burgare som serveras på mac donalds och där imponerar han sannerligen inte. Visst, det kan säkert vara att han där och då är bäst. Men nja är skeptisk.

Är lite trött 2 dagar på raken med bilkörning o upplevelser tar ut sin rätt. I morgon blir det bilfritt och ska försöka bara vara. På Torsdag och Fredag vankas det arbete och just nu känns det som om jag bara måste slappa innan.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)