MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fullt Ös

2017-04-23

Nästa vecka blir det allt annat en rast och vila. 

På Måndag styr jag bilen mot Eskilstuna för interjuv, aldeles ensam utan kartläsare dessutom. Får se hur det går.

Tisdag teamar jag på nytt ihop med min trogna resekamrat och styr kärran mot Motala. Min tå ska få träffa en professor.

Onsdag, ja det ser faktiskt ut som om det blir en ledig dag. 

Torsdag o Fredag är det dags för molnfabriken igen.

Lördag känns det helt okej att plana ut veckan med en ölprovning på Black Lion, andra för året med Norrköpings Bryggeri. Men hoppas det blir skoj som vanligt.

Nu är det åter bra väder, men dom gångerna jag tittat ut inför en eventell promenad har det varit mörkt o trist. Nu så går jag inte ut något utan det blir ett bad och peppar för att försöka somna tidigt.

Forskar lite inför en eventuell flytt till Eskilstuna. Eller i början söker jag ett billigt boende för att kolla läget. Planerar att ha kvar lägenheten här hemma in i det längsta. Man vet aldrig vilka vägar ödet tar. Skyffen skjul eller rum. Alla tar man hutlöst betalt för. Gör som jag alltid gör, tar en sak i taget.

Var ju förra veckan på interjuv också och även om jag inte tror att det blir något så måste hoppet spira om ett arbete i närområdet (men det ser lite mörkt ut)

Upprop!!!!

Känner du någon eller har du själv något billigt boende att avvara. Skjul, lägenhet, skåpbil, husvagn rum eller annat hör av dig. Faciliteter typ toa kök o dush är förstås önskvärt men då billigt är mitt ledord här är det inte så knussligt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)