MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En Artist

2017-04-22

Japp så har man varit på sin första edition, som magisk parkvårdare dag. Sökte faktiskt som samma fast natt men den kunde jag inte gå på då jag var i Örebro på intejuv. Blev glad o förvånad då jag fick ett mail där jag blev inbjuden på edition till dagtjänsten istället.

Har sökt många gånger till djurparken, vid ett tillfälle ringde en person upp o skrattade i örat på mig för att jag (redan då) var för gammal. Någon edition eller jobb blev det förstås inte. Har inte gett mig men I år begränsade jag mig till 1 ansökan och kom så långt som till en edition, är lätt häpen. Mitt första jobb var faktiskt på vaxkabinettet vid djurparken, dock var det ett privat företag som hade det.

Vi var 7 i gruppen (av 4000) och det var en lättsam stämmning. Har tidigare upplevt just gruppinterjuver som lite jobbiga och tillknäppta tillställningar, men dom 3 sista jag varit på har varit rätt okej. P

Nu så var ju inte denna en interjuv utan en edition då det är just artister som söks. Kanske jag inte är just en städartist i en djurpark (en) Men fasen att jag är det i en fabrik. Men man kan lära sig o bli någon annanstans, det tror jag på. Vi som jobbar har loger scenkäder o backstagepass och fri entre på fritiden (bara en sån sak)

Några gruppuppgifter averkades och min penna o block funkade aldeles utmärkt när det gäller serviceverktyg, faktiskt till o med en av dom 3 bästa. Tacka F för det när jag har använt det i många år.

På dom 2  interjuvena jag va på innan fanns inte pirret i magen där av någon anledning, det kändes lite slentrian. Och tror att det är nog det värsta som finns att något blir rutin o slentrian. Man går in med att det här blir som det blir känslan, inget att oroa sig över.Men pirret gör att man ger lite mera (tror jag).

Inför denna var det inte bara pirr utan stora fjärilar i magen , en bra sak tror jag och nu har jag helgen på mig att ladda om o hitta nytt pirr, för på Måndag är det dags igen. Då i Eskilstuna och för en tillsvidareanställning.

Annars då var det igår nyöppning för den checkiska krogen Mitropa, öl blev det förstås och så sen lite mera öl på Black Lion. Hemma vaken o pigg. Det har varit mycket idag som ska bearbetas.

Kram

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)