MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Den fattiga får inget veta

2017-04-20

Jo jag fattar att det kostar att skriva om nyheter i såväl papperstidning som i den digitala.Papperstidningarna tappar mark då alla läser nyheterna digitalt och då förstås gäller det att titta på andra sätt att få betalt. 

In i raden av media som tar betalt för nyheter är NT. Nu kostar allt pengar. Jo visst är det så att jag snikat lite när jag läst nyheter på internet som folk betalar dyra pengar för i en papperstidning. Men vi som inte har råd, vi får nu inte veta ett skit.

Kommer man värkligen tjäna in på gungorna vad man förlorar på karusellen? Jag är skeptisk och kommer fortsätta envist att strunta i att betala för nyheter. Sniket och snålt, ja man kan säga mycket men här hos mig är det helt enkelt ekonomin som bestämt. Och det känns lite sådär, att jag fattig arbetslös inte kan läsa tidning och ta del av nyheterna. Men det bryr ni er som tidning förstås inte om, ni vill tjäna pengar.

Är det inte så att det till o med kan vara lite samhällsfarligt, vi som inte premunererar får ju inte veta sånt som händer. Bränder, strömavbrott, övningar info från våra folkvalda mm.

Idag hälsade jag på pappa som dagen till ära var tämligen pigg.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)