MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vardag

2017-04-09

För oss som kollat så där lite på avstånd och fått förlita oss på vad media berättat om attentatet i Stockholm, är det inte så svårt att komma tillbaka till en vardag. Nu när tv gått tillbaka till sin vanliga tablå. 

För dom som var där, mitt i allt då det hände kommer det ta ett tag till. Idag svämmar det över av kärleksmanifestationer, bilder på poliser som måste ha fått kramp av allt kramande och polisbussar som kanske blivit smått förlägna av all blomsterprakt. Just polisen har fått mycket kärlek. Och det var ju dom som tillsammans med övrig räddningstjänst sprang mot faran för att rädda och skydda allmenheten.

Fortfarande sorg och bedrövelse men nu börjar förståsigpåare höja rösten och säga. Vad va det vi sa! Politikerna börjar idag lite smått att berätta vad man tycker ska hända nu. Ett stort plus är förstås att gärningsmannen troligen är tagen, snart får vi veta hur det är med den saken.

Vaknade idag aldeles för sent. En kompis ringde och bestämde mig för att köra honom hem, så det blev en liten utflykt till Kolmården. Även Kvarsebo fick påhälsning en kortis men tyvärr var fiket inte öppet en. Blev dock lite fika här i stan innan jag landade hemma. Har diskat och badat, nu är det snart dags för att inta sängläge.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)