MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fram och Tillbaka

2017-04-03

Nä det blev inte så mycket extra denna dag när vi åkte till Örebro. Eventella äventyr och fotopromenader fick vänta tills en annan dag. Denna Måndag blev det bara interjuv och så åkte vi hem. Såg den berömda svampen. Men får ta foto på den vid annat tillfälle.

Sjukhuset stort som fasen och utanför ett jättelikt kaos då man håller på att bli större. vi fick lite info innan det blev en snabbinterjuv. Det hela var slut på en timma.

Har under den senaste tiden inte riktigt tacklat problem utan valt att undvika dom med olika andra problem som följd.

Ett problem att lösa om jag får jobb i Örebro är boende. Har lite förfrågningar ute och hoppas på det bästa. Det enda jag vet med säkerhet är dock att pendla är inte något alternativ som är att föredra. Så kan ni läsare tipsa om något billigt boende i Örebro så hör av er, kan vara vad som helst. Är inte petig men förstås vore det önskvärt med lite bekvämligheter men billigt är ledordet.

Lite annat blev det, nämligen korv. I sköllersta där Litells har fabriksförsäljning. då o då brukar vi försöka åka hit. Idag blev det förutom korv även ost karre o nötstek i påsen.

Pizza i Hällestad men sen åkte vi hem.

Nu är jag trött i huvudet men ska diska innan jag får gå till sängs.

Rakt Ut i det okända?

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)