MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tillbaka i sadeln

2017-03-31

Efter några dagars grov ångest över dåliga beslut och fel vägval på livets stig vaknade jag i morse på kompisens soffa och kände mig förhållandevis glad,  lite som på nytt född.

Till en början kändes det hyffsat rätt även om tvivlen fanns där redan från början. Kände att jag kanske nog skulle ha valt något annat alternativ. Det blev för snabbt och det kändes som jag blev påtvingad. Det förmodades att jag redan valt (och det hade jag ju gjort också men inte i den utsträckningen som man trodde). Pang på bom bara och blev mera skeptisk ju längre tiden gick. När sen ett prov gick tok åt helsike kändes beslutet att avstå som okej endå. Tyvärr fick jag en rejäl ångest och har mått otroligt dåligt i några dagar. Men nu som sagt känns det bättre och hoppas att det inte kommer någon eftersläng utan att det är nog där.

Väl hemma idag sökte jag inte mindre en 7 jobb på raken då jag efter den här processen inte har något sommarjobb alls klart längre.

På Måndag åker jag o kompisen till Örebro på anställningsinterjuv men hoppas på att det endå blir jobb lite närmare. Som vanligt hade jag inte gjort någon vidare forskning innan jag sökte och konstaterar att det är långt till örebro och det är hutlöst dyrt att bo där över veckorna. Dubbelt boende är troligen mera en vad en lokalvårdarlön klarar av.

Nåväl åker dit med öppet sinne så får vi se vad som händer.

Blev även en rask promenad till stan idag lite bara för. Men när jag skulle hem regnade så det plaskade i asfalten så det blev spårvagn hem. Nu så stundar ett bad och lite salamimys framför tv,n när det är Fredag och allt. Kanske det är något bra på tv ikväll eller så rotar jag fram en film jag inte sett på länge.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)