MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Klia mig på magen

2017-03-27

Ibland skulle jag efter en lång promenad vilja ha någon som bär mig hem, lägger mig på soffan sätter sig bredvid o kliar mig på magen pratar snällt o matar mig med godsaker.

Tänk att vara en katt som kan vältra sig i soffan, köra upp alla fyra i vädret o visa håriga magen o genast bli kliad på den.

Eller en hund som kastar sig framför någon upp med magen o bli kliad.

Tror inte  jag skulle få samma resultat om jag lägger mig ner på gångstråket o visar magen. Skulle ju vara trevligt men är inte helt säker på att det första folk tänker på när dom ser en man med hårig mage kromandes på marken  är att den förstås ska bli kliad. Borde vara lika självklart som när en katt eller hund gör det tycker jag.

Saknar mys o gos o kli på magen.

Skulle vilja att någon säger att allt bli bra och menar det.

En lugn dag där jag blev tvungen att åka iväg o köpa toner till skrivaren och kuvär. Ett nästan måste om man är arbetslös då det ska skrivas ut o skickas dokument hit o dit. Det ska bara göras utan att för den skull få något extra för besväret. Mycket dumt.

Funderar på tårta till min födelsedag och så förstås har jag sökt jobb. Måste gå på offensiven nu när allt har skitit sig, förhoppningsvis blir jag inte straffad av A-kassan om jag visar att jag menar allvar endå trots bakslag.

Har som golfspelaren sagt hamnat i ruffen, nu är det bara att försöka slå sig tillbaka in på greenen igen. Man ligger inte alls lika bra till som innan. Men det gäller att inte ge sig och försöka komma så nära det går.

Kliiiiiia mig på magen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)