MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra dag

2017-03-24

Kompisen ringde tidigt och berättade att han tänkt att vi skulle åka på utflykt o äta lunch, han tyckte att jag behövde lite uppmuntran efter några dagars skit i kubik.

Jag styrde den röda bilen mot Söderköping där vi åt en hyffsad lunch på brunn följd av kaffe o semla på fiket. Lite solgass på torget och shopping på hemköp innan vi åkte mot Östra husby och mera shopping (glömde köpa creme fraiche). Färjan över framåt kvällen. En riktigt avkopplande dag.

Nu så har jag mumsat tacos och  o myser Fredag med Innis & Gunn. Ett öl som legat o mognat i fat som förut hafft Teeling whisky i sig. En svart brygd som smakade riktigt gott, nog en av dom godaste Innis o Gunn jag smakat. Inte så där sötsliskig som en Innis & annars kan utan och fräch smak.

På systembolaget sa det bara swosh så tog dom slut. Jag jobbade i Skärblacka och kom sisodär 5 timmar för sent. Dock hade dom den på Förra helgens ölmöte och det blev kvar så fick en (Tack så mycket Ola).

Nu så har den legat i glaset och luftat en stund, blivit lite varmare och det anas lite teeling. Doften är avrundad och harmonisk o det doftar faktiskt lika svart som den ser ut. Säger bara mums.

Lite trist att vara ensam. Men får ta det som en man.

Önskar alla som orkat läsa så här långt en trevlig Kväll!

Taxfreen tyvärr stängd för renovering men det blev en fin överfart endå.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)