MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tisdag

2017-03-21

Interjuven i morse på ett bemanningsföretag visade sig vara om ett jobb jag redan sökt som sommarvikarie. Lite märklig känsla, hade ju tackat nej till att jobba på riktigt och nu är jag på gång igen att jobba där fast via ett bemannningsföretag. Skillnaden (om det går bra) är att det pågår längre tid. En trevlig interjuv, börjar bli rätt bra på det här nu. Att sälja min själ på ett tilltalande sett.

Deligeringsprovet gick dock inte riktigt lika bra. Klarade inte med en hårsmån. Fick insyn i hur det är och funderar just nu hur jag vill ha det. Tror nämligen att jag inte vill jobba inom omsorgen länge eller ha ansvar med medicin o sånt. Det är nog inom industrin jag ska vara eller möjligen ska jag hålla på med lokalvård. Där är det nästan bara deltid och det har jag inte riktigt råd med.

Nu får vi se hur det blir, ska sova på saken. Kolla på lite papper jag fick med mig hem och bestämma mig hur jag vill ha det. Sen får vi se om det går att lösa det som jag vill. Inte helt säkert.

Gjorde nyss en raid och sökte en hel drös jobb av olika sort.

Nyss ringde pappsen, inte helt säker på vad han igentligen ville. Men samtalet mynnade iallafall ut i att jag lovade att komma på besök under veckan.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)