MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2017-03-19

Ja lite nytta har jag fått gjort denna helg. Städning och lite pyssel. Men mestadels har jag kopplat av och bara varit. Igår på kvällen ringde en vän som inte hört av sig på länge. Blev glad och svarade ja utan att tveka när han ville att jag skulle komma och hälsa på där han befann sig.

Kul att göra något annat en att bara sitta hemma, behövde lite disstrahering. En trivsam kväll blev det.

Idag är jag lite seg. Blev en rejäl promenad hem och lunch på nya Rosegarden (mer om det på annan plats) Det var skönt att lufta sig lite. Åkte även och handlade lite förnödenheter hushållet saknar. Tack o lov för mastercard.

Såg nyss på Innan vi dör en svensk serie som jag lyckats följa. Sista avsnittet för denna gång och slutet tyder på en fortsättning. Men en så länge finns det ingen info om det.

En annan serie jag följer är Gåsmamman med Alexandra Rappaport i huvudrollen, denna serie kom jag på av en slump och köpte första säsongen. Nu är det säsong 2 som går på tv och det kommer även en säsong 3.

I morgon hoppas jag på lugn o ro men på Tisdag smäller det. Deligeringsprov och interjuv för ett annat jobb. Är tokorolig att jag pluggat för lite. Vet ju att saker och ting fastnar sakta i Joachims hjärna. Tänkt om man kunde göra som med datorer och uppgradera minnet när det gamla tar slut.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)