MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2017-03-12

Även idag sov jag som en gris. När jag väl vaknade kände jag mig rätt okej i kropp o knopp. Lite pyssel här hemma där jag blandannat satte igång en gryta i slowkokern jag fick i julas. Fläskkött, paprika, lök, fond o kryddor som fick koka i en massa timmar. Och aldeles nyssens hittade jag ett repotage i allt om mat och ett recept på köttsås i slowkokern. Blir att prova när jag har högrev i frysen.

Sedan blev det en promenad i det fina vädret. Benet o högra sidan lite mera till lags idag och det känns ju bra med tanke på att det är jobb i morgon. Var dock inte sugen på gryta när jag kom hem så istället blev det tacofärs o grönsaker. Gryta får gotta till sig över natten.

Fick i Fredags brev från landstinget. Min tå har blivit överförd till Motala. Nu så stundar väntans tider och ett samtal där vi kan bli överens om ett besök.

Mellan alla vilstunder har det även denna helg funnits utrymme för tankar. Avslutningen på Fredagens annars rätt trevliga praktik blev ju lite kylig. Har några dagar på mig o fundera över vad jag igentligen vill. Sen kanske jag måste övertyga en lite misstänksam chef att jag endå är av det rätta virket. Annars är vi tillbaka på ruta 1 och det är bara att söka sommarjobb igen.

I morgon bitti åker jag till Molnfabriken.

Molnfabriken från en fin eftermiddag i sommras då man körde lite internleveranser på himmlen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)