MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Varar inte ärlighet längst?

2017-03-10

Om en potentiell arbetsgivare efter en dags lite praktik typ frågar Jaha o vad tycker du och jag ärligt berättar mina synpunkter. Min avsikt i detta läge var inte att dissa helt o fullt utan helt enkelt ärligt svara på hans fråga.

Blev möjligen en smula missuppfattad o arbetsgivaren lite sur. Men skulle jag ha ljugit, inte svarat på frågan, sagt att allt är bra o kanon. Har ju bestämt mig för att satsa på det här. Tråkigt om nu inte arbetsgivaren vill fullfölja på grund av att jag var ärlig o svarade på frågan. Tillbaka på ruta ett är det minsta jag behöver nu.

Nä det är inte så att detta arbete suger, har faktiskt en ovanligt bra känsla i kroppen. Visst några om o men finns men om hjärtat vill så följer resten med.

1 dag är ingen dag får man hoppas och har en dag till av praktik på mig. Får tydligen lägga svaren lite mera på våg nästa gång. Men nä inte för att jag bara vill ha ett sommarjobb utan för att inte bli missuppfattad.

Blev sushi och lite inköp av kvällsmat i Hageby Centrum innan den långa vägen hem. För så är det, till Hageby är det lite av en utflykt. Tar 27 minuter med spårvagn. Bor ju för bövelen på andra sidan stan. Hur transporterna blir till den eventuella sommajobbet får framtiden utvisa. Ska få det först.

Nu så sörplas det lite vin o mumsas ost o salami. Ett varmt bad ligger i pipeline o sen blir det revben o potatissallad. Fredagsmys för det är jag värd trots min ärlighet.

Appropå ärlighet föresten så fick jag via pm en fråga om jag värkligen tar alla mina foton jag lägger upp på Facebook själv. Svaret är ett rungande ja, för det är inte tillåtet att lägga ut andras.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)