MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Pip pip piiiip pip pip pip och pip

2017-03-08

En svart rad passar sig inte riktigt som överskrift så ni får det ljud som censuren lämnade kvar när dom var klara. Ett varningens finger att fortsätt så där och hela inlägget blir fylld med pip istället för text. Så ja det är bäst att vara snäll. men Piiiip vet att det är svårt.

Redan igår kväll upptäckte jag att smöret i kylen var ovanligt mjukt. Dörren då inte riktigt stängd så satte temperaturen till max kyla och stängde omsorgsfullt. När jag några timmar senare kollade var smöret lika mjukt. Bara att konstatera att något fel var minst sagt trasigt. Fick trava ner i källaren och hämta bilkylen. 

Idag har jag beställt service, eller en koll på vad som kan vara trasigt iallafall. Kan ju vara lite till mycket. Från billigt till dyrt. Hursomhelst är det en rejäl spark i skallen på en tidigare sargad kropp. Näääär ska elendet sluta igentligen.

Kylen nu hyffsat tom inför den stundande inspektionen. Till mat blev dom färskvaror jag hade. Upptinad köttfärs grönsaker o lite annat. Grädde smör o sånt hamnade i bilkylen som jag i panik fick hämta inatt. Känns som lite tur i oturen att jag inte hade storhandlat

Fick ett brev från A-kassan som menade att siffror inte stämmer. Och tyvärr är det så att jag gjort fel o sifferdjävlarna nog kommer fortsätta vara fel. Skit. Plus här är att jag imorgon kommer att få en liten slant. Välbehövligt till en tom pung.

På plussidan denna dag var även en promenad ner till far och ett bra samtal i enrum. Hoppas det går bättre en sist med det jag vill få till. Innan blev det fika hos kompisen och jag fick kläderna tvättade.

Nu så har jag snabbdiskat och det är i väntans tider inför Area 51 på tolvan. Men jag hinner med ett snabbdopp va?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)