MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fössta Tossdagen i Mass

2017-03-02

Dagen började tidigt med att Vit Stjärna och matte kom. Vovve skulle vara här några timmar då matte hade annat för sig.

Tindra inte utom sig av förtjusning att vara i lägenhet i några timmar, men här finns jag o soffan så det är rätt lugnt endå. Tindra blir hela 13 år idag.

Vovve äntrade soffan och somnade snart, jag gjorde detsamma fast i sängen. Det var en skön lur och vaknade nästan samtidigt som vovve var kissnödig. Det blåste hårt för känsliga vovveöron så kissen blev snabb.

Lite pyssel framför datorn, lite gos på soffan o så ville hunden ut igen. Nu blev det en lite längre promenad runt ägorna. Hälsade på hundar o nya frisören. Vi hann inte ens upp i lägenheten fören matte kom och hundvaktssysslan var slut för denna gång.

En stunds avkoppling innan nästa begivenhet som var ölprovning i en vinkällare. Bryggder från Dykes och Möllys skulle testas.

Alla fyra Dykes ölen var rena matöl, lite synd att buffebordet fick stå orört medans vi provade. Allt det goda hade gjort sig perfekt med öl.

Möllys stout hade jag själv håsat upp lite väl mycket. I tankarna kunde det inte misslyckas med Björnbär och Choklad. Men det var lite tunt så en smula besviken blev jeg. En trivsam kväll i fin miljö blev det i allafall. Och laga tilltugg det kan han förskolekocken.

GRATTIS TINDRA!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)