MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ett namn

2017-03-01

Tänkte inte ens tanken att min snea tå var en rätt vanlig åkomma. Inte en susning att den hade ett tjusigt latinskt namn och döm om min förvåning när det är ärftligt.

Blev svettig när det pratades om operation, men när jag googlade på det fick jag se den ena hemska tåbilden efter den andra. Pustade ut, min lite fula tå var rena skönheten mot dom tår som visades upp med före op o efter op bild.

Det är ju inte åsynen av tån som är problemet utan att det har en egenhet att göra rätt ont. Nu kanske jag överdrev lite inför den gamla vc läkaren, men nog kan det onda putta upp sig till en liten 8 en dålig dag med mycket spring i skyddsskor.

Läser att operation är det absolut sista man gör och det finns mycket hjälpmedel att använda sig av. Ser fram mot en rak o o ond tå rätt snart.

Tån är inte det enda onda på foten utan förhårdningar på undersidan gör det svårt att gå. Blir ett besök hos fotspecialist också.

Blev en lång fotopromenad i samband med att jag lämnade första provet. Gick runt Bäckgatan där jag har bott och ärligt talat mest har minnesluckor av. Blev förutom Hageby även en sväng långt bort till Navestad för att insupa lite av den atmosfär jag kanske ska jobba i.

I morgon kommer Vovve på besök, länge sedan sist och på kvällen blir det en ölprovning så där mitt på en Torsdag.

 

Bäckgatan

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)