MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Gotland

2017-02-28

Efter envist tjatande från min trogna resekamrats sida gav jag mig och sa ja till att vi skulle åka till Gotland i Maj. Hotellet är nu bokat och 5 nätter blir det.

Lite så där, känns inte som en resa utan mera som en utflykt. Men nu finns det ingen återvändo och planerar redan nu att lobba o tjata mig till något roligt resemål till höst.

Dock gjordes första missen redan ikväll när vi skulle boka hotellet, blev lite för snabbt och vi kollade inte recentioner, något vi alltid gör dock inte nu. Det visade sig att hotellet vi nyss bokat hade dom sämsta recentioner från tidigare boende jag skådat. Blev att boka om och hoppas att vi blir nöjda.

2004 var senaste gången jag o resekamraten var på Gotland. Då var även farbror med. Kanske han sitter där bak även denna gång. Om så är fallet kommer han få se både gamla och nya saker. Redan nu har vi bestämt oss för museer och lite andra resmål. Förstås blir det också vandringar i Visby, en pub med lokala drycker har redan siktas. Skoj och avkoppling är målet för att klara av sommarens allvar.

I morgon ska en läkare kolla på min tå och så ska jag lämna in första provet inför mitt eventuella sommarjobb (Jo jag säger eventuella, då en del saker kan sätta käppar i hjulet). Käppar i hjulet vad det som jag tänkte lite väl mycket på igår och Anledningen till att det blev ett ruskarns kort inlägg. Är ibland aldeles för bra på att tänka och ibland rinner det över. Så var det igår. Inte första gången och rakt inte den sista.

Tiden går fort. Tänkte mig att jag både skulle hinna diska o bada innan veckans brott. Men det börjar ju om 7 minuter så det blir riktigt tajt. Önskar mig en diskmaskin, bara att plocka in smutsig disk. Då hade det bara varit badet kvar.

Kanske blir det en lyxig Helsingfors kryssning i höst?

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)