MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte helt bra

2017-02-21

Skrev ner presis hur jag tyckte kände o mår. Blev en halv A4 sida. När jag sedan läste vad jag skrivit tog jag bort det hela och började på nytt, men luften gick ur mig en smula så som det ofta gör när sanningar kommer fram och man ser att den väg man valt är fel för kropp själ o välmående. Skulle behöva resa bort en sväng, göra något skoj. Men det har jag inte ekonomi till.

Kollade förut på debatten mellan Springare och Gw. En tämligen tillrättalagd historia där programledaren höll ett stadigt koppel om dom båda herrarna. Gw gjorde förra veckan klart vad han tycker om springare och jag håller med. Man kom fram till att något borde hända o att det låg på politikernas bord.

Längre bort i en förort kastar dom som skiter i politik sten på dom första som kommer på besök om kvällen.

Och i ett land långt bort öser en psykopat sanningar han själv hittar på över ett land han aldrig besökt, baserat på ett inslag en idiot till reporter konstruerat genom att klippa o klistra. Vi vanliga har förstått att inte lyssna på allt som spyrs ut av media, men det gäller tydligen inte presidenter.

Och så har vi girighet rävspel och knivar i ryggen på lite närmare håll som gör att Vargarna speedway kanske måste lägga ner sin verksamhet. Nä, är inte så förtjust i den sporten men ärlighet och ingångna avtal måste väll gälla även där.

Vad är världen på väg! Man vågar inte tro på något.

Norrköpingsanstalten, du skulle behövas idag

 

Antal kommentarer: 1

2017-02-21 23:53:52 - Marie

Världen är skit, livet är skit. Idag skriver jag absolut under på det.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)