MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Något annat

2017-02-19

Är inte så förtjust i gruppinterjuver men den senaste hos kommunen var av bra sort. Alla kom till tals. Det var lite grupparbete med olika case och information.

När det kom till frågan vart man vill jobba i första hand valde jag hemtjänsten. Ångrar mig lite nu men det är ju lite av det jag hållit på med samtidigt som det är lite annat. Att jobba på boende kan också vara berikande eller som personlig assisten, ja möjligheterna är många. Nu får vi se om jag går vidare i processen. 

Jag söker annars väldigt mycket jobb just nu. Med en djup önskan att göra något annat en just hoppa runt på timmar som lokalvårdare. Gärna vill jag tillbaka till industrin, men omsorgen kommer funka också.

Men tyvärr kommer jag välja det som kommer först. Tyvärr kanske inte det som är bäst utan bara först. Det är bara att hoppas att just först också blir jäkligt bra.

I morgon blir det att ställa klockan för att fixa tid på vårdcentralen. Min stortå har plågat mig länge, eller igentligen är det både fot o tå. Men tar tån först så får det bli fotsulorna sen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)