MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När allt faller på plats

2017-02-13

Man sitter på besökssidan av skrivbordet och svarar självklart och självsäkert på 9 av 10 frågor. Det uppstår en slags fluffig känsla i kroppen att allt går vägen, att livet inte är så där svårt o jobbigt som man kan tycka ibland. En bit kvar tills jag kommer att göra kissabsoberande material i sommar, men interjuven gick bra iallafall.

Lite så är mitt mål eller iallafall stora önskan att komma tillbaka till industrin. Riktigt jobb med riktiga pengar i plånboken. Tankarna följer och dom kraxande olycksspökena som muttrar om att det inte gick så djävla bra sist när du försökte något sånt här lyssnar jag inte på just nu. Jag är äldre, mognare nu en då. Har dessutom visat mig själv att jag kan även sånt jag inte tror.

Kanske blir det denna sommar som jag får välja o vraka på erbjudandena. Kan ta det största russinet ur kakan och vara nöjd med det. Troligen är det väll så att jag nu som förut får ta det som bjuds, men hoppas det blir ett av dom bättre erbjudandena som jag skulle ha kunnat välja på om livet hade varit annat.

Idag lite tunt med drömjobb på platsbanken, men är rätt nöjd med dagen endå. Blev en synnerligen sen men oväntat god middag. Dessutom har det flaggats för jobb Onsdag. Trist att jag sov ovanligt länge idag, förskylningen är inte helt o fullt bra. Men helt klart är jag på bättringsvägen.

Hann inte riktigt njuta av finvädret, men om det är lika bra i morgon blir det nog en promenad.

Nu så stundar en disk ett bad o lite tv innan sängen kallar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)