MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hostig snorig och varm

2017-02-09

Ja det gick ju hyffsat igår. Visst var lite trött hostig o snorig men till jobbet kom jag iallafall.

I morse var det lite annorlunda, hade inte sovit många timmar när klockan ringde. Hostig febrig och ledsen. Detta innebär ju att jag förlorar en dags pengar pga den där djävla karensen. Fan ta den! man kan ju för satan inte rå för att man är sjuk.

Hursom drog jag ut på samtalet till chefen in i det längsta, men till slut segrade förnuftet och jag sjukanmälde mig. Men satan va det sved. Någon timma senare hämtades nycklar.

Hade fram till 12 på mig o bestämma om jag dkulle försöka jobba i morgon, denna gång tog förnuftet ledningen och skrev ett sms att det inte blir jobb i morgon.

Hela dagen har jag hostat snorat o svettats. Skitförkylning, inte en sån där manlig sort så här långt. Men det räcker gott åt mig.

Det kändes svårt att inte komma till jobbet idag o i morgon. Behöver pengar och så var det rätt spännande områden att vara på, behöver visa för mig själv att jag är bra på att utföra sysslor själv. Något som det gavs flera möjligheter till på områdena jag skulle jobba på. En dag blev det, men det räcker inte riktigt. 

Blev iallfall en rejäl middag Köttfärsbiff sås med lingon o potatis. Men åt inte så mycket av det.

Tunnelbanan snart på tv o sen Gåsmamman om jag orkar.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)