MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Besiktningsångest

2017-01-30

Har ju en rätt ny bil, men endå är det en viss oroa att besikta pärlan. Man lämnar bilen och vet att någon okänd hamrar pillar o går igenom alla utrymmen på sin pärla. Numera får man vara kvar o titta, men valde att gå in i väntrummet o ta en kopp kaffe. Smygtittade lite men försökte göra annat.

Tror att det var mera skräck förut, mina föräldrar pratade hela tiden om hur hemskt det var på besiktningen där golv hackades sönder och ledningar slets av bara för att besiktningsmannen inte hittade något annat att klaga på.

På min Skoda hittades inga fel och jag kan lugnt åka vidare ett år till. Så djäkla skönt.

Efter besiktningen som var tidigt i morse körde jag bort till Citygross. Väldigt harmoniskt där så på morgonkvisten. Handlade nästan bara det som behövdes, är lite ansträngt i ekonomin för tillfället.

Väl hemma var jag trött och gick faktiskt o knöt mig en stund. Är trött och lite sisådär i psyket för tillfället. Men hoppas att det blir okej tills nästa vecka då det är jobb igen.

Lite pyssel med datorn och så blev det sista filmen i första delen Johan Falk. Fick lite för mig att jag inte hade senaste Jason Bourne. Konstigt då jag kände på mig att jag sett den. Var så när på vippen att beställa alla Bourne (då det är en film som är trasig) innan jag behärskade mig och kollade i filmhyllan. Där stod den, sista filmen så här långt så det blev att titta på den också.

Kollade nyss på Shopias änglar där mamma o 2 barn fick hjälp med sitt hus. Familjen hade brännskador till följd av att kvinnans exman hällt bensin över dom o tänt på. Hur kan man göra så!

Nu så blir det att gå till sängs.

Bild på Röda Pärlan, inte från i år utan 2015 i Danmark

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)