MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En tuff vecka

2017-01-20

En hel vecka med skarpt läge när det gäller varehusstädning och trapphus. Såg lika tufft ut på papper som det var i värkligheten.

Stressigt på morgonen med en massa saker som ska göras innan affärerna nere på Ingelsta öppnar för dagen och tar mot kunder i prydliga lokaler.

Sen trappstädning, något jag hade många funderingar över. Men allt gick bra, kroppen höll även om jag just nu är öm både här och där så va det inget som havererade gick ur led eller sönder.

Det känns skönt att det är Fredag, har gjort mig förtjänt av Lite mys med bad och en liten drink. Dock inte i någon större mängd då det i morgon är ölprovning med Svenska ölfrämjandet, en av årets höjdpunker nämligen den med Norrköpings Bryggeri på Black Lion. Spänningen är Ooooolidlig.

Några dagar blir det nu med lite lugn och ro. Lite pyssel hemma och färdigställa protokollet från förra helgens ölmöte. Bättre sent en aldrig är parollen. Planerar även att färdigställa det avsnittet av livsberettelsen som jag påbörjade för ett tag sen. Har flera på lager och hoppas det kommer på pränt. Torsdag är det så dags att åka till Molnfabriken, men det är då det. Nu stundar lite avkoppling och en trevlig helg.

Igår fick jag ett samtal från 3,s nyinrättade förbättringsavdelningen. Pga dåligt odömme och att jag tror på allt som sägs utan att lusläsa det som skrivs först innan jag skriver på  har jag en tämligen hög räkning att betala varje månad. Med tiden kommer det sjunka, förvisso med förbehåll att jag är kvar hos 3 lite längre en vad jag kanske kände för. Hursom steg tre,s aktning en smula. Kommer dock inte rusa iväg o köpa mig en ny mobil så fort jag kan. Det har jag lovat mig själv. Får se hur långt det går, förut har det skitit sig rejält och jag har stått där med ett abbonemang o sprillans ny mobil fortare en det kommer en ny på marknaden.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)