MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Trappe upp och Trappe ner

2017-01-18

Efter 3 timmar varehus och 9 trapphus är man väldigt trött i benen mör i armarna och seg i knoppen, tån är ondare en någonsin men knäna klarade av det hela bättre en jag trodde.. I det stora hela klarade jag av eldprovet i trappstädning.

Runt dagens område med lite äldre hus utan hiss förstås. Dock blev jag lite sviken av mig själv på det sista huset. Jag väldigt trött knallade upp och fick där uppe inne i ett mörkt hörn se en hiss. Varför hade jag inte sätt den där nere för? Att gå ner i källaren och komma upp på en annan gata är också en smula förvirrande. 

Trappstädning imorgon också. Men där finns det hiss, det vet jag. Veckan börjar lida mot sitt slut och sysslorna blir mindre ansträngande.

Väldigt ärligt skulle jag om jag kunde säga nej till att städa både varehus och trappor. Nu är jag inte riktigt i den position att jag kan välja arbetsuppgifter, utan det är bara att flyta med och ta det som erbjuds. Hoppas att det här timharvande byts ut mot något annat snart.

Hur går det då med mitt icke coladrickande mitt i veckan. Åt H.E faktiskt, är lite för stressad. Nästa vecka ska det vara lite lugnare. Då tar jag nya tag.

Nu snart stundar Sveriges mästerkock och direkt efter NCSI. Kroppen skriker efter att sträcka ut sig , men knoppen rätt så pigg och tycker att lite tv för att koppla av skadar inte., få se vem som vinner och hur länge det blir tv tittning denna kväll.

Utsikt från ett trapphus

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)