MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tvättsyndikat

2017-01-17

Lite märkligt är det att samma tid är bokad i tvättstugan typ 8 dagar framåt och till råga på min favorit tid 17-21. Så var det för några år sedan också men då den tidiga morgontiden 7-10. Då ryktades om att någon tvättade åt alla, undrar om det är så nu med. Jaja. Lär inte få veta något om jag inte sitter där nere o spanar och det orkar jag inte. Men lite nyfiken är jag allt.

Idag en rätt bra dag, Tisdagar är tydligen dom lugnaste. Hade gott om tid att leta mig fram till mina trappor och få ett hum om morgondagens, känns som om veckans tuffaste dag blir i morgon. Ska inte men var rätt hungrig efter dagens spring så det var rätt enkelt att slinga in på Spicy Hot  för lunch, tänkte igentligen roa mig med det på Fredag. Man hade höjt priset för lunch, känns inte riktigt lika prisvärt längre. Nu får jag tänka om till Fredagsmyset. Kanske en Saturnus på den halvlokala pizzerian.

Det känns längre men faktiskt så är vi faktiskt bara dryga 2 veckor in på det nya året. Även veckan känns längre, att det typ är Torsdag när det igentligen bara är Tisdag. Veckan känns extra långdragen.

Såg nyss första avsnittet av serien innan vi dör på datorn. Spännande som fasen, hoppas jag kan fortsätta följa den. O appropå serier ser jag att det blir 4 nya Beckfilmer. Spontant varför det. Kändes som ett bra slut sist faktiskt. Nä satsa filmpengar på en Jhoan Falk spinn Off istället.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)