MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Om helgen. Och så kom det en Måndag

2017-01-16

Måste nog säga att jag tänkte lite mera en vanligt på årets första ölmöte. Ett svart möte med inslag av ljust men endå hårt så att säga. Lite borde jag nog ha kollat på procenten, nu blev det upp o ner o upp igen. Men tror besökarna blev nöjda endå.

Igår Söndag orkade jag inte göra ett skit. Tog bort glas och skräp till köket, la mig i soffan och kopplade av istället. Kände dock att jag skulle sträcka ut mig o valde sängen och en god stunds sussa blev det.

När det sen borde vara dags för en lokalvårdare att sova var jag pigg. Dock gick det aldeles utmärkt att somna, men vaknade brottsligt tidigt och hade gott om tid att oja mig över måndagens arbete.

Butiksstädning och trappstädning, inte något Joachim är så där jätteförtjust i  men dagen tog snabbt slut och det blev fritid idag också. Åkte hem och tänkte först diska. Men tog ett varmt bad och lät arbetsdagen liksom flyta ut i det varma badvattnet. Blev även lite mat innan måstet tog över och det blev en disk till slut. En sån här dag vore det fint med en diskmaskin, då hade allt säkert varit klart vid det här laget.

På Måndag kör vi årets första arbetsinterjuv, behovsanställning på sjukhuset. Berättare mera då för nu vet jag inte så mycket men tror det är mestadels lokalvård. Söker både timmar och heltid, förstås är en tillsvidareanställning eller länge vikariat att föredra, men timmar är en början. Fast lite trött på att aldrig kunna planera är jag faktiskt.

I morgon är det Tisdag då blir det butiker och så ska jag irra runt på stan och försöka hitta trappor jag aldrig förut gått i.

Ikväll blir det väll att vila ögona på idrottsgalan. Idrott är jag inte så mycket för, men galor brukar vara lite kul att kolla på endå.

 

Lördagens uppbåd av dryck

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)