MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredag

2017-01-13

En bra vecka, eller några bra dagar (jobbade ju inte hela veckan). Dom här objekten som jag hade skulle jag utan tvekan kunna ha. Lugnt harmoniskt med glada människor som morsar och hjälper till när man är lite vilsen. Lite tunt med 5 timmar, men på riktigt är det nog lite mera om jag förstått det hela rätt.

Var nöjd med min vecka så det blev lunch på China, ett ställe som det var länge sen jag besökte. Åkte sedan hem, klädde om till civila kläder. Skrek muck och åkte till Klocket för att handla lite smått o plock. Man ska aldrig handla hungrig, men man ska igentligen inte åka till en större affär om man tycker man gjort sig förtjänt av allt möjligt som står på hyllorna, dyrt blev det och en hel del snax finns nu i kylen.

Igår kväll poppade till i hjärnan och blev inspirerad att skriva, ja titt på fasiken! Plötsligt händer det. Min livshistoria som legat mer eller mindre i träda förutom lite ändringar här o där. Men nu så ser det ut som om hjärnan håller på att knåpa fram ett helt avsnitt. Bra där Brain!

För länge sedan ändrade jag. Tog bort och lade till lite nytt, insperationen flödade en stund men sen när jag bestämde sidantalet då det får vara slut. Ja då sinade tankarna helt o hållet. Dom rätta människorna hälsade inte på och insperationen var totalt borta Men nu så, kanske det är på väg igen, 300 sidor Here we Goo, eller ja det blir 2-3 till iallafall. Alltid något.

Borde pyssla inför morgondagen. Göra körschema, möblera duka och en del annat. Men som det känns nu är lättjans tumme hårt uppstucken i rumpan så det blir nog imorgon istället.

Nya Torget, nu ett hål. Men kanske blir det Torg igen vartefter.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)