MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En vecka av ingenting igentligen

2017-01-08

Det har varit en liten paus från bloggen ser jag. Beror på att det varit lugnt i Joachims liv, inget av berättarvärde har hänt. Och så är det nu också, en helg har passerat och inget har hänt. Men känner att det är rätt skönt det också. Tror nu kropp o knopp är redo för för nya tag.

Pyssel och plock i hemmet, bäst att passa på när det är lugnt för vet ju inte riktigt när det vankas nått igen. Lugn och ro, läsa bok och planera lite inför nästa helgs begivenhet som är ölmöte hemma här.

Har återupptagit fotopromenaderna och har  druckit 2 liter Cola (plus en skvätt must som smakade som man först hade filtrerat drycken i en smutsig strumpa) i helgen, lite lättare en jag trott. Men kanske är det så som det var med rökningen. Hade bestämt mig och så fick det bli.

Det har gått drygt en vecka på nya året. Konstigt nog känns det som det är längre. Jaja, i morgon stundar en ny vecka, med nya utmaningar plikter eller ingenting. Den som lever får se.

Roade mig aldeles nyss i väntan på något bra på tv att läsa några av förra årets dagboksanteckningar. Saknar lite förra året. Sommarjobb, semestern som kunde bokas rekord tidigt och så förstås lokalvårdsutbildningen (undrar vad som hände med alla). Nä nu är det dags att liksom med gamla veckan titta framåt på det nya året, inte bakåt hur skoj det en är.

Kram och Potatis alla därute!

Fiskeby Board

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)