MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ju mer man gräver

2017-01-03

Man borde så mycket. Kolla jättenoga när man får saker som till exempel arbetsgivarintyg och lönespecifikationer, men jag gör det iallafall inte lika bra som jag borde. Blir glad att jag fått och så är det bra med det liksom,

Nu efter att kollat och jämfört återstår det att se hur illa det nya året börjar igentligen. En så länge är jag olyckligt ovetande och det känns rätt okej endå. Ett samlat arbetsgivardokument är beställt så nu får jag se, eller sen får jag se. Efter det kommer Decemberlönen och det är då som den riktiga överasskningen kan komma, livet är ju full av dom. 

Idag har det snöat och snöar rätt ymnigt . Marken är täckt av snö och för en stund sedan kom det 2 ungar förbi på gatan med varsin pulka, på väg till Himpa troligen. På nyheterna varnas det att man ska stanna hemma om det går. Mera snö kommer. Imorgon kanske det blir att ta på sig skidorna (om jag nu hade haft några) när jag ska hälsa på pappa.

En otroligt dålig vecka att inte dricka cola på, men en så länge har jag klarat mig. Lite beror det på skitvädret. Men har bestämt mig att försöka den här gången oavsett hur jag mår. En oinspirerad middag följdes av kolsyrat vatten som smakade parfym (fläder och Hallon). När jag är mera stärkt i min tro att livet kan gå vidare utan sötsaker fett snax o cola  åker jag ner till Cittygross och köper mig en ny kolsyrapatron så jag kan göra eget bubbelvatten.

Fortfarande har jag lyckats behålla mitt rätt så glada humör och lättsamma sinne. Hoppas det fortsätter så.

Ikväll håller jag dock lite  ångest uppe med att kolla på det bästa av Allsång och Bråvallafestivalen Hårdrock. Det ena skulle jag aldrig gå på medans jag är lite ledsen över att jag inte deltog på den andra.

Kram

Ps Om ni missat att Restaurangguidens årskrönika för 2016 ligger uppe nu så gå in o kolla vet ja Ds

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)