MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Gott Nytt År

2016-12-31

Ja nu är det inte så många timmar kvar innan vi har tragglat oss igenom ett helt år och nästa står genast för dörren och vill komma in.

2016

Valde jag även detta år bort Bråvalla

Åkte vi Till Norge, bodde på Holmenkollen och åkte fartyg till Kiel. En trivsam resa.

Jobbade som Lokalvårdare och försökte även utbilda mig och få certifikat. Arbete gjorde dock att jag hoppade av utbildningen. Att arbeta som lokalvårdare kanske inte var så där roligt som jag trodde, men det har flytit på och dom sista dagarna känndes det nästan harmoniskt att jobba.

Nytt villkor på A-kassan var målet och så blev det, dock med en avsevärt mindre summa pengar att leva på. Men överlever förhoppningsvis det också.

Nytt år nya utmaningar. Bara att skaka av sig och ta nya tag, nästa år ännu bättre!

2017 i spåkulan

Önskar mig ett heltidsarbete jag kan leva på utan att ta extrajobb

Även detta år blir det en resa. Norra Sverige - Finland Tyskland igen eller kanske Prag, får se vad som händer

Inget direkt löfte mera ett ställningstagande. Ska minska ner kraftigt på coladrickandet och tänka mera på vad jag blandar i maten, minska på fett och socker.

Fortsätta med hemsidan även om det kanske blir ännu mindre restaurangbesök. Men kommer skriva på så ser vi vart vi hamnar. Så mycket nytt är inte i dagsläget planerat. Men det kommer alltid att finnas något att läsa.

Om en stund vandrar jag bort till en vän för att fira nyår. Det blir mat, riktigt vad vet jag inte riktigt då det i år är en råvarukorg som jag får göra något av. Till blir det iallafall vin och blandat smått o gått som jag tar med mig.

Men innan dess ska jag diska och ta mig årets sista bad.

GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)