MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredag

2016-12-30

Trots lite deppigt i sinnet har det varit några av dom bättre dagarna på Molnfabriken. Utan stress och jäkt utfördes sysslorna och endå gick jag hem i tid.  Börjar bli lite varm i kläderna nu och kan tänka mig jobba där även nästa sommar.

Tankarna fanns men kommer inte lova något detta år heller. Det jag kommer göra är att försöka mer en någonsin undvika sött och fett på vardagarna. Min största last är Coca Cola och har försökt många gånger att behärska mig när det gäller intagande av denna härliga men ack så söta dryck, utan resultat tyvärr. Nu kommer skruvarna dras åt och utsvävningar kommer endast tillåtas på helgerna. Noterar glädjefyllt att det redan nästa helg är en dag extra att sväva ut på.

Nyårsafton i morgon. Kommer att fira med en vän. Dricka och äta mat som vi tillsammans kokar ihop. Vet inte vad det är för råvaror han köpt men hoppas förstås på dom bästa och att han får till den där desserten han har lovat.

Restaurangguidens årskrönika är i full gång men känns inte klar en, så ni får hålla ut ett tag till.

Fredagsmyste för en stund sedan med en Tacovariant på Torsk nu smuttas det på en syrlig drink med lite sommarkänsla. Sitter och läser om nobelmenyer och kanske får jag insperation till nästa nyår. Tror jag får hit kompisen lite lättare då nu när han vet hur det är att planera inför en fest med mat o sånt.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)