MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Slut på Julen

2016-12-26

Ovanligt lite julstämmning i kroppen innan och under julen och ovanligt tomt efteråt. Ja men nu så är den slut och några vardagar tar vid, dom kommer att tillbringas på molnfabriken. Årets sista pass. Vad som händer sen får vi se.

Planeringen för nyårsafton tar vid där julplaneringen slutade. Kommer fira in det nya året hos en vän. Vi gör det lite annorlunda denna gång. Han köper råvaror och gör en dessert jag gör resten på det som han har hemma. Ja just det ja, på min lott har det också fallit att köpa in dryck.

Idag luddade jag omkring på stan där mellandagsrean var i full gång. Mycket folk och en märklig polisinsats som pågick. Polisbussar smög runt mellan höghusen och parkerade en stund på olika platser för att sedan cirkulera igen. När jag satt på spårvagnen hem stod det runt 15 poliser och blängde på en sportbar där det satt runt 50 pers o drack öl o kollade på sport. Kändes som lite overdoing och är förstås lite nyfiken. Det enda jag kunde komma fram till var att det skulle spelas hockey, men känns inte riktigt som om det var därför.

Blängde på en bok som jag önskade men inte fick i julklapp. Konstaterade att den var dyrare på stan en på nätet. Dräglade på en kockkniv som jag inte önskade mig men gärna vill ha. Den investeringen är inte riktigt förankrad  medans boken beställdes när jag kom hem. Annars undrar jag lite om det värkligen görs fynd på stan dessa dagar. Känns lite som om det är sånt som affärerna vill bli av med som säljs för halva priset. Sånt som folk köper endå har kvar sitt gamla pris, den där kniven till exempel kunde gott ha varit billigare. Men ack nej.

Glad Vecka önskar jag er alla mellandagsarbetare och ni andra också förstås.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)