MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

God Fortsättning

2016-12-25

Mätt i magen men tom i kroppen. Ja så känns det efter julaftonens firande.

Man köper klappar planerar och pysslar i veckor, sen är det över på några timmar. En lite tom känsla infinner sig.

Besökte mamma för en förstärkt julfrukost, trevligt att träffa henne o vovve så klart. Stressfritt och trevligt. Sedan blev det in till stan och tillbringa resten av kvällen hos pappa.

God mat gör magen mätt och klappar sinnet glad. Blev en rätt okej julafton där en slow coker välbehövd mängd strumpor och en ny dammsugare blev höjdpunkterna i klappskörden. Pengar och väggalmenackor med både katter och brandbilar fanns också i paketen.

Mina klappar till andra blev också succe, trots att jag inte riktigt har haft någon insperation. Koncentrerade mig mest på B, som vanligt skulle jag vilja säga och han blev mer en nöjd, både med dom han öppnade innan jul och på själva aftonen. Lite trist att mammas cd spelare hade rasat. Men hoppas hon köper en ny vartefter så hon kan lyssna på Rolling Stones nya alster.

Årets Julwhisky inte lika rolig. En Amrut som var lite spritig men gick att smutta med lite vatten i glaset. Har tyvärr haft lite oflyt med mina val den senaste jularna. Men rätt som det är prickas det rätt. Det är liksom inte bara att ta en i hyllan. Nä det är ett gediget regelverk bakom julspriten. Bland annat måste den inköpas speciellt för tillfället och på Julaftonen vara  oöppnad och gärna oprövad.

Idag har det varit lite slött. Diskat plockat ihop min nya dammsugare och satt den på laddning. Kollat på Johan Falk, tänker mig ett Falkrace nu när jag köpt alla dvd på nytt. Får se när fortsättningen blir. Nu ett program med kungafamiljen och senare I nationens intresse, inte den bästa i serien. Gillar skarpt Persbrandt men för mig är han polis inte Hamilton.

 

God Fortsättning på Julen.

Sprillans nya dammsugaren som håller på att laddas inför sitt nya uppdrag som  Dammtussbortagare i det franssonska residenset.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)