MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte långt kvar nu.

2016-12-23

Förr när jag var liten åkte vi från Kvarsebo till stan o firade jul o så tillbaka igen. Numera gör jag lite likadant fast åt andra hållet. Först blir det julfrukost hos mamma och sen tillbaka till stan för kvällsjulfirandet. Förr kunde jag tycka det var lite stress det där. Men nu är det rätt lungt.

Åkte ner till papps förut med klapparna så jag slipper ha bilen dit i morgon. Nu vilar en stadig portion taimat i magen, nu väntar en massa julmat. 

Det har för övrigt varit tämligen lite jul här i huset i år, har knappt pyntat då jag inte orkade ner i källaren för att baxa upp pyntlådan. Inte helt säkert varför jag runt midsommaren kånkade ner den till källaren från början. Så inget extra. Det är bara hustomten som står i vardagsrummet och kökstomten i kylskåpet som håller troget ställningarna

Vi kör fortfarande med klappar, tycker det hör till jul. I år har det dock varit svårt att finna insperation så det blir som det blev, önskar att alla skriver önskelistor. Skulle bli så mycket enklare då. Ungifär 90% av klapparna har handlats via nätet. Resten på stan, ungifär som vanligt för min del.

Jag stressar väldigt lite juletid. Har dom senaste åren haft möjlighet att köpa klappar i god tid. Har lyckats undvika sista minuten handlingar i köpcentrum o systembolag. I år blev det inte av. Men något år har jag gått ner på stan bara för att titta på folk som tornados springer runt med något vilt i blicken.

Uppesittarkväll, kanske med Plura. Men först blir det på spårets julspecial.

Blev en rad på Eurojackpot. Vem vet kanske man blir mångmiljonär till Jul!

GOD JUL

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)