MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Åter till det vanliga

2016-12-18

Nu är musikhjälpen slut för i år. Svt har sänt och så någon annan kanal nästan hela dygnet, men här blev det svt play som gick varm av någon anledning. Tror inte jag såg dom första typ 3 åren. Men sen har det blivit lite av en tradition.

Tycker igentligen inte om sånna här insamlingar, tycker det är bättre att satsa på problemen som finns närmare. Men i år har jag till o med skänkt en liten slant. En liten peng i en av dom digitala bössorna som fanns.

Musikhjälpen var i år i Örebro och  samlade  pengar för att barn i krig ska kunna  gå i skolan. Smärtsamma repotage varvades med klämmiga låtar och mer o mindre roliga gäster och artister. Detta år hade man sparat in på nattkompisarna. Det var en bättre mix förra året tyckte jag allt. Bästaste Maxida Märak kom tillbaka. Förra året som bejublad nattkompis, i år som artist. Nä är inte så förtjust i hennes musik men det är en djäkla stark människa.

Det är alltid lite tomt efter en veckas musikhjälp. Ser fram mot nästa år redan nu. Nu tillbakaa till det vanliga, tv sätts på och i bakrunden rullar agenda (tror jag), men ska snart zappa och se om det finns något annat kul att kolla på.

Annars idag!

Har varit på citygross och köpt köttfärs, nästa vecka vankas det köttbulletillvärkning. Köpte också årets sista julklapp som nog kommer delas ut redan i morgon.

Blev också en promenad på stan, fotade den kompletta staken. Det är snart jul!

Full fart med saker att göra under veckan som kommer. Besök på sjukhuset. Julfika på iss kontoret och information om jobb och utvecklingsgarantin. Troligen inget jobb. Men en hel del annat.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)