MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Men va fasen!

2016-12-13

Blev så glad när arbetsgivarintyget kom att jag bara kopierade och skickade det. 

Idag fick jag meddelande från A-kassan, man var inte helt nöjd läser jag. Tittar och konstaterar att arbetstiden troligen stämmer men inte när det gäller datum. tid för en hel månad men inte datum som bara gäller för 3 dagar. Ska det vara så djävla svårt att få saker och ting korrekt. Tydligen ja.

Är frustrerad och så arg att jag smäller av. Skulle kunna skriva en hel radda barnförbjudna ord. Men med hänsyn till att det kan vara unga som läser undviker jag det. Ni får ha lite fantasi.

Annars då?

Igår var på arbetsförmedlingen och det upprättades en handlingsplan i strikt pedagogisk anda. Framförde mina önbskemål om att få gå färdigt min städutbildning eller hällre gå en maskinförarutbildning. När jag idag fick den färdiga planen såg jag att min handläggare hade bokat in mig på en info för jobb och utvecklingsgarantin. Kommer att få reda på hur det funkar, alltid något. Hoppas innerligt att det går smidigt, det är iallafall planen.

Har nämligen nu mer och mer gått över till plan B som är utförsäkring. Känns säkrare att göra så. Att liksom ta ut det sura i förskott. Tror dessutom att om jag nu blir utförsäkrad är det inte så mycket dagar som behövs för att jag ska uppnå ett nytt villkor.

I morse vaknade jag så pass tidigt att jag kunde ha gått ut och kollat på ett mobilt luciatåg. Han tyvärr inte stiga upp fören jag somnade om. Rätt trist faktiskt

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 tänka på vackra platser.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)