MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2016-12-11

Förutom att det snöat och det blev en promenad i ovädret för att handla åt kompisen har det inte hänt ett smack denna Söndag.

Bara att vara och ha det skönt, ingen ångest att det är Söndag då inget jobb är inbokat i morgon. På sätt och vis skönt faktiskt. Tänkte väll att det skulle bli lite mera gjort en så. Men Jo det har diskats.

Ett möte med arbetsförmedlingen blir det i morgon . A-kassan har fortfarande inte hört av sig vad som gäller så det kan bli lite svårt att få några besked vad som kommer att gälla. Tanken är att  få lite info om vad som händer om jag till exempel blir utförsäkrad. Hoppas förstås att det inte sker nu, men bra att ha vetskap ifall och om.

Hade hoppats att nya arbetsgivarintyget hade hunnit till A-kassan, men det registreras säkert inte fören i mitten av veckan. Om jag då får besked vet jag inte. Jag har ju futtigt med dagar kvar så det är bara att hålla tummar o hoppas.

Jag och kompisen fantiserade idag om att A-kassan låg i otillgänglig mark utanför Arvidsjaur, i en gammal militär bunker med ett sån där litet hus av dassstorlek som ingång. Långt bort så ingen kan komma dit och ha en massa frågor. Telefon kan man ju stänga av och e-mail är kaklätt att strunta i att svara på.

Jaja vi får se. Hoppas på en bra dag i morgon också.

Kvällens snöoväder ger ett litet hopp om en vit jul.

Antal kommentarer: 1

2016-12-11 22:03:55 - Marie

Jävla väntande.. Håller tummarna!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)