MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra vecka

 

2016-12-09

Med ett glatt sinne kommer man långt. Det har varit en av dom bättre veckorna på Molnfabriken. Fullt ös medvetslös några timmar på förmiddagen och tämligen stressfritt på eftermiddagen. Fortfarande glad i sinnet men så trött i kroppen att det känns från hårtopparna ner till tånaglarna.

Hade planerat Fredagsmys i flera dagar. Revbensspjäll från Ica fördärvet i blacka salami från samma ställe. Big Mac på klinga o sedan hjälpa en vän med lite sysslor innan bad o ölmys hemma.

Men så kom surmulet och tanken att man kanske inte var förtjänt av Fredagsmys. Skulle istället straffa mig själv med ett salladsblad o vatten från kran. Näääää, har varit glad o nöjd heeeeela veckan så visst har jag förtjänat Fredagsmys. 

O så blev det, lite försenad sitter jag nu smuttar fulöl och mumsar salami och lyssnar med ett halvft öra på slut tampen av idol 2016. Har inte kollat ett skit på idol detta år och nu är det snart slut. Förhoppningsvis vinner den som är bäst. Men så är ju inte alls fallet ibland när folket får besämma. Själv tycker jag hon (Rebecka heter hon vissst ser jag nu)  har bäst sångröst. Killens (Liam, tack för snabbrepris) rap för en stund sedan var bedrövlig.

Kram o Mys......Det är ju Fredag ett tag till

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)