MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ska det vara så förbaskat svårt

2016-12-02

Att få något gjort!

Ja tydligen. Denna Fredag hade jag tänkt att gå ner på stan och fixa lite ärenden. Jag vaknade skapligt och med fortfarande solen i sinnet banade väg för att det skulle bli en bra dag.

Skrivaren skrek att den saknade färg och en del andra saker gjorde att det blev en biltur åt andra hållet istället. Färg köptes och en kupefläkt införskaffades, den gamla tror jag endast går på halvfart. Bra saker förstås, men inte ens hälften av det jag tänkte.

Glad och nöjd är bara en av sakerna man ska vara, det måste finnas ork o lust att ta sig för också. Det har jag inte riktigt. Skulle behöva en vecka till av ingenting för att komma till ro. Men nästa vecka vankas det arbete. Bra för dagarna o plånbok . Dåligt för sinne o kropp.

Till middag blev det pizza från den lokala pizzerian. Orken tröt att laga middag. Men förstås inte varför jag köper, det är inget gott. Saknar en riktig kinarestaurang i närheten. Här finns det Pizzerior pizzerior och en o annan pizzeria. Trivs i området annars, men matutbutet på lokal kunde vara lite mera varierande.

Vitt ute, det piggar upp. håller tummarna på mera vitt o en snörik jul.

En fläkt av sommar då Bråvallafestivalen släpper sina första musikaliska kalvar. Dock inte riktigt sånt som passar mina öron, och en så länge är det långt kvar tills jag köper en biljett. Väntar med spänning på nästa sändning.

I morgon blir det julölsmöte men först ett besök i Kvarsebo.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)