MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte den gladaste, men rätt nöjd endå

2016-11-30

Ja så är det, en bit kvar .Men känner mig endå rätt harmonisk.

Blev nöjd i morse då jag fick veta att A-kassan kommer skicka pengar. Får dom jag stämplat för förut och 14 dagar till. Alltid något.

Efter lite måsten i den egna lägenheten tog jag tag i måsten hos vännen. Städa är inte alls det som känns bäst just nu. Men ibland måste man ta itu med sånt också. En viss tillfredställelse blir det ju när den aktuella lägenheten ser välstädad ut och doftar frächt. Nästa lya till rakning är min egna. Här hemma har jag fixat lite pö om pö när andan trots allt har fallit på, men det är lite kvar att fixa.

Skäms att det är över 1 advent och jag inte julpyntat. Men julkartongen är nere i källaren och dit har inte orken och lusten tagit sig en. Är rätt sur över att jag i våras baxade ner den då den stod aldeles utmärkt här uppe i garderoben. Tur att jag har hustomten som vakar över oss alla trots allt.

Lånade även vännens tvättmaskin för att tvätta lite kläder.

Middag fick Spicy Hot på Ingelsta fixa.

Ett tag såg det ut som om det skulle kunna vankas julbord. Men Nä. För få bokade och projektet lades ner. Nu blir det nog inget i år häller. På Lördag blir det Julöl, och det är ett litet plus i kanten.

Har nyss kollat på den senaste Jason Bourne filmen. Matt Damon alias mr Bourne är tillbaka i full kraft. Efter att filmerna förlorat sin själ en smula är den nu tillbaka. Starkare en någonsin. Visst det är som det brukar aktion, slagsmål, biljakter och en jäkla rännande från land till land. Men det är så iallafall jag vill ha Bourne. Hjälten dog inte den här gången häller och som vanligt lämnas det en lös tråd, kanske det blir flera filmer.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)