MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite under isen

2016-11-29

Under några dagar har det inte varit så skoj att vara Joachim. Har mått dåligt, varit trött kroppen öm, tankarna i huvudet svåra att bli av med.. Mitt i det ser man liksom inget slut och man funderar lite på hur det blir om det varar längre.

A-kassa, papper som inte dyker upp,utförsäkring, jobb, livet, svårigheter, problem, sjuk vän. Mmmm. Man orkar bara till en viss gräns och energin tar slut.

Inatt sov jag dock hela natten och i morse vaknade jag och kände mig pigg och faktiskt rätt så harmonisk i sinnet.

Har inte gjort så mycket förutom att kolla på NCSI säsong 13. Julafton kom ovanligt tidigt detta år.

I 13 år. Direkt från början har NCSI varit en stor favorit. Serien har ändrats år från år. När julklappen kommer så vet man att någon man gillar dör. För så är det, på NCSI är ingen säker. Som fans har jag flera gånger under säsongsavslut suttit med gråten i halsen o klump i magen. Efter denna säsong kändes det lite saknad, men också lite glädje då man fick reda på att det blir minst 2 år till.

Detta år visade sig att jag kollat på flera avsnitt en förut. Tv3 brukar nämligen visa årets säsong. Problemet är att man inte riktigt vet från början vilket avsnitt det är. Men i år lyckades jag tydligen pricka många nya avsnitt. På sista dvd,n faktiskt alla 4 avsnitt, det sista för bara några dagar sedan.

NCSI lite av en flykt som en god serie eller film ska vara. Ser fram mot nästa år och hoppas att trean fortsätter sända och jag fortsätter pricka in avsnitten.

Det som suger är att titta på film på datorskärmen när jag har en stor fin tv. Tyvärr har jag just nu ingen dvd inkopplad till den. Den gamla ligger nere i källaren och har inte riktigt fått tummen ur att köpa en ny. Att kolla på skärmen funkar. Men är inte optimalt, särskilt inte när man lite hetskollar som jag gjort nu.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)