MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Pirr i magen

2016-11-14

Inte mycket att oroa sig inför morgondagens interjuv Igentligen. Men endå känner jag en viss pirrighet i magen. Bra eller dåligt. Ja det får framtiden utvisa. Vill väldigt gärna en massa saker. Helst en ordentlig anställning då det här med timmar är lite för flackande för mig. Men någonstans måste man börja.

Idag har jag unnat mig att inte göra så mycket alls. Hjälpte en skadad vän att handla, men annars har det varit lugnt. Borde en massa men ibland måste man låta hjärtat bestämma. Kommer fortsätta veckan med att göra lite som faller in. Eller det som inte faller in.

Första stämplade dagarna och det blev inte så många utan arbete. På A-kassan står det att jag har en tillsvidareanställning och kan inte låta bli att undra vart. Ögnade igenom alla intyg jag så här långt har skickat in så troligen är det någon som glömt att ändra eller något. Den som väntar på något väntar förlänge, och jag väntar så jag smäller av på arbetsgivarintyg. Det ska inte gnällas, men ibland tar vissa saker aldeles för lång tid.

Nähä gott folk. Nu ska kvällen fortsätta framför tv,n med Kockarnas kamp på fyran följt av  kniven mot strupen på trean som denna kväll har lite lokalfägring.

Ha det bäst och Sov gott (när det blir så dags)

Kallbadhuset i Varberg och Fästningen i bakrunden

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)