MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Undergången är nära Satan har blivit president

2016-11-09

Det blev en rätt maffig rubrik och tänkte mig faktiskt vara lite politisk i dagboken. Men när jag skrev rubriken blev jag trött på politik, trött på Trump och vad alla tycker. Så det blir lite annat meningslöst bludder istället.

Det är idag inte bara politik som får folk att ana mörker o undergång. Många va dom Stockholmare som inte kom till arbetet i morse och många är dom som ännu inte kommit hem. Snön skördar sina offer. Säker skulle det bli lika mycket kaos här, men bäst är det som vanligt att snön faller i mängder någon annan stans. Lite lagom till jul, men sen kan det vara bra. 

Här hemma blir det inget gjort. Går omkring och luddar trots att jag är ledig. Hjärnan lite i olag och kroppen rastlös. Men oviljans tumme sitter stadigt fast i rumpan. Alla borden blir kvar ogjorda. Ledig idag, då blev det inget gjort. Ledig i morgon.. Och det finns iallafall planer. Berättar i morgon om det finns något att skryta om.

Skryta redan nu kan jag iallafall göra om den härliga kebabkryddade caregrytan jag fixade till middag. Kanske man endå skulle skaka igång det där företaget. Sås och Grytkocken. 

 

Onödigt att skratta åt Stockholmarna idag. Vem vet. Leken  skotta fram bilen kommer kanske hit också.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)