MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vikarie Tisdag

2016-11-08

Trots att jag vilat mer en nödvändigt gick det aldeles utmärkt att somna och sova tills klockan ringde snortidigt denna morgon. Min kollega för dagen blev överasskad då det tydligen skulle komma en tjej. Men nu så va det ju jag och det var helt okej.

Det är lite tur att jag är tämligen lugn av mig, kanske lite väl lugn för sånt här arbete där det ibland krävs att man ökar lite. Min kollega är en smula uppstressad men håller god ton och det är ett plus i kanten helt klart.

Fick veta att jag nu efter 4 dagar kan det här och är nu deras vikarie. Känns inte helt säkert för egen del. Blir otroligt förvirrad av allt spring fram o tillbaka och sen tillbaka igen. Det är igentligen bara måltidsservicen jag är helt klar över, men så är jag ju också en gammal sturhushållsarbetare, så ett litet hushåll på förskola är ingen konst. Dessutom är det bara att lägga upp o diska.

Idag kom Independence Day 2. Länge sedan den första som jag tyckte var riktigt bra. Denna efterföljare var späckad med action och sprutade av amerikansk nationalism som bara film kan erbjuda. Den tog liksom aldrig fart tyvärr och den blev som så ofta förut lite blek när man jämför den första filmen.

Nu väntar jag på Jason Bourne. Hoppas den är sevärd.

Noterade att jag som vanligt missat veckans brott. Får se det på datorn innan jag smygtittar lite på någon av valvakorna för det amerikanska presidentvalet. Ingen av kandidaterna är bra. Men hoppas för oss alla att Trump inte vinner.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)