MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Seg och Trött

2016-11-06

En riktig Söndag seg och trött inne och blåst och höst ute!

Drog mig iallfall ut, tänkte mig en promenad. Men blåsten o kylan gjorde att det bara blev en sväng med soporna innan jag pep in igen och tog ett varmt bad. Det har inte hänt ett skit mer idag.

Nu funderar jag på om jag orkar vara uppe till sista Johan Falk filmen som visas på Fyran. Tänkte kolla på Lock Down igår, men döm om min förvåning när filmfan låste sig in i halva. Testade filmen med den bärbara dvd spelaren och på lap-topen med samma resultat. Andra filmer har också bettet sig konstigt och misstänker min dvd/vhs. Så nu kommer det inte in några nya skivor i den. Köper en ny eller så blir det att jag önskar en av tomten, vet ju hur svårt jag har att få tummen ur.Lite trist då jag har några vhs band som jag ibland vill kolla på. Men får väll föra över till dvd vartefter.

Tänkte försöka ägna en stund åt att koppla in den gamla dvd,n med tv. Men nu som sagt skiter jag i det. Kastar ner skräpet i förrådet.

Funderade ett tag på vad jag skulle göra med Johan Falk och konstaterade att boxen inte var så dyr. Och då med extra material. så jag köper om hela skiten. Vill liksom ha en av dom bästa serierna som gjorts.

Har även en Jason Bourne film som är repig och inte fungerar. Cd on hade den inte så får se vad jag gör. Den sprillans nya är bokad och väntar med spänning. Bokad är också Säsong 13 av NCSI den bästa amerikanska serien som någonsin gjorts och troligen kommer att göras. Såg nyss att den nya Indenpedenc day är på väg. Får se den på datorn antar jag.

Lite rstlös samtidigt som jag är trött har lock för örona är seg och öm i kroppen. Ingen hosta direkt, men kanske lite feber.

Kom ingen snö hit häller, men ser att det har varit snökaos inte alls långt bort. Lite konstigt hur det är det där med vädret. Det kan lika bra vänta tills nästa helg. Då bilen är lite mera redo för snö. Hittade iallfall snöborsten så någon sådan behöver jag inte köpa.

God Kväll och God Natt

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)