MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tänker på Dig!

2016-11-05

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig käre Farbror. Du har ditt krypin i garderoben, känns skönt att veta att du hälsar på ibland.

Du fanns alltid till hand, mestadels när det gällde det ekonomiska och älskade dig djupt, inte bara för att du hade pengar utan ochså för att du var den du var. Men jag är säker på att du igentligen visste det.

Det var en svår dag för oss när du plötsligt inte fanns längre. Många har funderat vad dom kunde ha gjort. Katten va på taket en stund, hoppet tändes men igentligen va allt försent när du hittades den där dagen. Flera hade varit förbi. Knackat på men ingen svarat. Inte konstigt alls igentligen för du skulle ju ha varit på landet. Du kom aldrig dit, inte till läkaren och inte levande tillbaka till oss.

Du håller fortfarande koll på Mig och din gamle fackkollega. Du finns alltid med oss när vi reser och vi pratar ofta om dig.

Vi minns sällan din dödsdag då du ständigt är bland oss, lite mera hos mig då jag faktiskt bor i din gamla lya. För oss kommer du aldrig vara död, bara inte närvarande.

Vi tände ett ljus och stod en stund tysta framför graven idag vi skålade på balkongen i starkt som du skulle tycka var aldeles för rökigt.

Pappa hade varit före mig, tänt ett ljus och lagt en krans. Hoppas du vakar över din bror. Han behöver det!

Tänker på dig! Saknar dig varje dag Farbror Erik

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)